Atelier officieel geopend !

Heel erg bedankt allemaal dat jullie er waren! Het werd een gezellige middag. De locatie hielp natuurlijk mee met de gezelligheid; op de tafeltennis tafel vlogen geregeld balletjes heen en weer, de houten bar werd regelmatig bezet door bezoekers en de lekkere hapjes kwamen uit de airfryer. Het was een ongedwongen sfeer waar ik heel erg van houd. Voor mij geldt: of erg luxe, of erg ongedwongen : ) Over de schilderijen die werden tentoongesteld; 32% van de getoonde schilderijen zijn verkocht. Ik werd een beetje stilletjes door al die complimenten. Ook andere kunstenaars ontmoet, het idee ontstond bij snel om elk kwartaal een gast exposant kunstenaar uit te nodigen op mijn locatie in Rijen. Houd het nieuws in de gaten. Als laatste: Het kunnen betalen in termijnen heeft goed gewerkt, dus die optie houd ik erin. Nu door met mijn volgende schilderijen…

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *